Maskerade våldsverkare i tåget.

Maskerade våldsverkare i tåget.

I Malmö är demonstrationståget är nu igång. De 10000, som skulle fylla tåget blev bara c:a 2000 enligt polisens bedömning.
Lenin sägs ha myntat uttrycket ”Nyttiga idioter” för att beskriva idealister och korkade individer i största allmänhet, som han och hans kollegor skulle kunna utnyttja fritt för sina syften.

Sett ur nazisternas och  vänsterextremisternas synvinkel är tillgången idag i Malmö inte lika rik på nyttiga idioter, som man hade hoppats på. Extremisterna är för få för att kunna anordna demonstrationståg, som skulle se annat än löjliga ut, så därför behöver de nyttiga idioter att gömma sig bland.
10000 nyttiga idioter hade varit bättre än 2000 med andra ord.

Efter att Lars Ohly, kommunisten ni vet, och Per Garthon, före detta liberal, har stärkt massorna med den vanliga anti-israeliska ordgeggan, lommade tåget iväg mot Baltiska hallen.

I tåget befann sig nazisterna, (en grupp vilsna stollar från Blekinge), som ännu inte uttalat om de tänker gasa judar elller bara räcka ut tungan åt dem och de våldspsykotiska glinen i Afa, som däremot har berättat vad de tänker göra:

Afa tänker stoppa matchen. Man har en banderåll, som lyder ”Det är vi som bestämmer!”

Patetiskt. Dom här snorungarna bestämmer inte ett piss. De flesta av dem har förmodligen använt sina veckopengar för att ta sig till Stortorget i Malmö.

Afa-aktivister har sagt att de kommer att anväda de medel, som behövs för att stoppa matchen. Till Sydsvenskan nämner de slangbomber, flaskor och stenar som några av vapnen de tänker använda.

Polisen har gett undantag från maskeringsförbudet och det är väl för att inte mammor  och pappor  ska bli besvikna på sina barn när de stenar poliser och slår sönder hederliga medborgares skyltfönster.

Stoppa våldsverkare och ge våldspsykopaterna bland dem en chans till lämplig psykvård. Polisen har 99% av befolkningen på sin sida.

Sydsvenskan, Aftonbladet, SvD, DN

Bloggare om , , , , , , , , ,

Annonser