Demonstranternas idoler betraktar belåtet från sitt helvete, utvecklingen i Malmö

Demonstranternas idoler betraktar belåtet från sitt helvete, utvecklingen i Malmö

Vårkänslor i Malmö. Tänk vilken fin idrottsfest det här skulle kunna ha blivit. Ännu är allt lugnt på gatorna säger Sydsvenskan. Skönt.

Fega polititiker i Malmö fritidsnämnd har beslutat att matchen ska spelas utan åskådare. Deras bevekelsegrunder kan man bara spekulera om.  Förutom den självklara slutsatsen att den muslimska minoriteten också röstar kan med goda skäl misstänka att en del av nämndens medarbetare rätt och slätt är Hamaskramare.

Var deras beslut ett klokt beslut? Inte, tycker jag.  Och jag är inte ensam ” Vi håller inte med myndigheterna i Malmö och begär, trots tidpunkten, att beslutet att inte tillåta åskådare ska omprövas, säger ITF:s president Francesco Ricci Bitti enligt Aftonbladet

Nu säger några vilsna aktivister från”International solidarity movement” (kul titel) att de ska försöka blockera ingången till Baltiska hallen där matchen ska spelas.
Låt dem och deras aktivistkollegor inte lyckas med det!

Rykten att polisen skulle ha lånat in kravallfordon från Köpenhamn har ännu inte bekräftats. Sannolikt skulle de komma till nytta.

DN, SvD, Aftonbladet, Sydsvenskan

Bloggare om , , , , , , , ,

Annonser