Soptunneideologier spökar i demonstrationen

Soptunneideologier påverkar demonstrationen

Så här skriver Blekingenazisterna på sin hemsida:””Den 7 mars sluter vi upp bakom nätverket Stoppamatchen.se i en större demonstration mot Israel. Stoppamatchen.se är ett politiskt obundet nätverk vars huvuduppgift är att upplysa och agera mot Israels krig och ockupation.”

De fortsätter: ”Dresscode för Blekinges autonoma nationalister kommer att bli mörka kläder. Klä er gärna varmt, medtag vattenflaska och glöm inte att ha bekväma kläder och dubbla strumpor ifall vädret skulle vara som nu, dvs svinkallt.”

Här bevisas åter igen tesen att går du tillräckligt långt till höger på den politiska skalan, så har du i de flesta frågor samma åsikt, som de, som har hamnat längst ut på vänsterkanten. Eller enklare uttryckt en det är ingen skillnad på högerextremister och vänsterextremister. Båda grupperna hatar demokratin, Svensson och Israel.

Det blir intressant att se om vänsterslödder och högerslödder kommer att gulla med varandra i den gemensamma kampen mot Israel – eller om de kommer att försöka slå ihjäl varandra.

Polisen kan i det senare fallet få en mycket otacksam uppgift.

Så även om nu gatstenarena fraktats bort från demonstrationstågets väg, finns all anledning att befara en blodig lördag i Malmö.

Sydsvenskan, SvD, DN

Bloggare om , , , , , , , ,

Annonser