Extremelement fyller på demonstrationen

Extremelement fyller på demonstrationen

Visst är det utmärkt att (v)-politiker bakom demonstrationståget säger nej till nazist-slynglarna från Blekinge och det till och med med hårda ord:
”Jag ser det som en ren provokation och som ett försök att smutskasta vår solidaritetsfest för Palestina, säger Annsofie Jacobsson, en av vänsterpartiets representanter i kampanjen”. (källa Sydsvenskan).

Men när de våldsbenägna proffsvandalerna inom Afa uttalade att de skulle delta i tåget och inte ge sig ”även om de måste riva Baltiska hallen” då var det total tystnad från (v).

Är det någon som är förvånad? Nej, jag tänkte väl det. (v)-sympatisörer betraktar Afa, som en närstående vänligt sinnad organisation med en juste ideologi medan man hatar nassarna. För (v) har det aldrig varit viktigt det där med demokrati och diktatur – det enda, som gäller är höger och vänster. Har du någon gång hört en vänsterpartist beklaga Stalins utrotning av runt 30 miljoner människor?
Jasså inte? Nej det har inte jag heller. Det var ju vänsterextremister, som var skurkarna där. Men Hitlers illdåd mot judarna fördömer dom gärna (med all rätt naturligtvis).

De stackars (v)-sympatisörerna vill inte fatta att nassar och kommunister är samma skrot och korn. Alla sanna demokrater har väldigt lätt att se likheten mellan Hitler och Stalin liksom mellan Blekingenassar och Afa.

Sydsvenskan,
, Smålandsposten

Bloggare om , , , , , , , , ,

Annonser