100 00 på betald bröllopsfest - tjoho!

100 00 på betald bröllopsfest - tjoho!

Låt de avundsjuka deppa. Bröllopet ska finansieras. Aftonbladet har en rad bra förslag  (och en del dåliga) om hur man ska kunna finansiera bröllopet.

Här kommer mitt bidrag, som jag definitivt tror är realistiskt. Säg att 25 miljoner krävs för att få till stånd ett riktigt dunderbröllop. Då gör vi så här. Vi? Jo vi, som tycker det här är jättekul och mycket, mycket viktigt för Sverige.

Vi bildar en stödförening för Victorisa och Daniels bröllop. Medlemsavgift 250 kr. Då har vi 25 miljoner. Lätt som en plätt. Verkligen?  Jepp!

Men vill folk verkligen betala? Yes,Yes, YES! Det blir nämligen så här: Alla, som är medlemmar i föreningen får, på 5-600 restauranger – samtidigt med den stora bröllopsmåltiden – avnjuta en exakt kopia av bröllopsmåltiden till ett rimligt näst intill självkostnadspris. Maträtter, viner, dukning och servis ska vara identiskt.
Man ska på dessa restauranger kunna följa bröllopsmåltiden i Stockholm på intern storbilds-TV, samtidigt, som man själv mumsar av delikatesserna och njuter av vinerna. Det ni!

Men krögarna då säger någon. Jo först och främst får de tävla om att bli uttagna. En jury bestämmer. Sedan gör de sina vinster på dryckesserveringen efter måltidens slut. Kanske säljer de servis, som souvenirer. Tja vem vet.

Tror ni att utländska media skulle vara intresserade? Gissa!

Kommentera, hör aver!

Javisst ja. Jag glömde alla avundsjuka. Ta en varmkorv med mos och se nån spännande rulle den kvällen, så är ni ju nöjda eller hur?

Aftonbladet, SvD, Sydsvenskan, DN

Bloggare om , , , , ,

Annonser