Föv böfvelen, internet och TPP infrastruktur, är detta möjligt?

Föv böfvelen, internet och TPB är infrastruktur, är detta möjligt?

Det är helt otroligt att det ska behövas en rättegång för att få fram ett så självklart budskap: ”The Pirate Bay är infrastruktur”. Det möjliggör för olika användare att ladda ner torrentfiler- med oskyddat material och med skyddat material. Men bara möjliggör! Inte gör!

Precis som en väg är infrastruktur, somkan användas för att köra mjölk, grönsaker, vitvaror och en massa andra nyttiga saker. Men den kan också användas till att köra smuggelgods, narkotika och alkohol. Ska man då döma den, som tillhandahåller vägen (Vägverket) för smuggling?

Mobiltelefonnäten är infrastruktur, SMS-systemet är infrastruktur. Ska man då fälla teleoperatörerna för att det förekommer flåsiga telefonsamtal eller mobbande SMS?

Nej naturligtvis inte!!!!

Problemet äratt våra lagstiftare och våra rättsvårdare är så förbannat mossiga att de inte kan se paralellerna. Sätt mossmäniskorna på kurs om nutida teknik!

Per E Samuelsson slog i rättegången huvudet på spiken, när han påpekade just detta. En mogen men ändå tekniskt kunnig advokat. Fler sådana!

SvD, DN, Aftonbladet, Sysdvenskan

Bloggare om , , , ,

Annonser