Sveriges Kung

Sveriges Kung

Ja tänk vad bra det skulle vara om Kungen betalade bröllopet. Då kunde han kanske välja att hålla det inom familjen och med några andra kungligheter som gäster. Det skulle säkert gå att klara av inom de ekonomiska ramar, som Kungis har.
Då skulle man ju kunna slippa alla nyfikna (som vill att han ska betala) på bröllopet. Och rätt som det var skulle Victoria och Daniel dyka upp som man och hustru efter någon månad eller så.

Men är det så vi vill hadet. Inte jag i varje fall. Jag vill att det ska vara ett jättebröllop i Storkyrkan med massor av prominenta gäster kungar, drottnigar, presidenter, statsministrar, nobelpristagare med flera. Obama, Putin och Märkel är också välkomna.
Allt strålkastarljus i världen skulle riktas på Sverige och Stockholm en sån dag. Massor med turister skulle komma hit. Sverige som nation skulle tjäna miljarder kronor på ett sådant bröllop.

Det är jag gärna med och betalar via skattsedeln. Det lär inte bli mer än kostnaden för en Quattro Stagioni eller ett par mellis eller så per skalle.

När du har fått tänka igenom det här kommer du också att inse att det här är inte Kungens privatsak. Det här är en angelägenhet för Sverige.

Vi gläder oss! Förfestandet kan börja!

Aftonbladet

Bloggare om , , ,

Annonser